Suzanne, rasechte Vlaamse levensgenieter, houdt van fietsen, lange wandelingen bij zonsondergang langs het strand, lezen en gezond koken voor het gezinnetje.
2 stories
·
0 followers

Bureau Maken - Bouwtekening Bureau Maken

1 Share


Bureau Maken - Bouwtekening Bureau Maken



via <a href="https://bouwtekeningenroger.tumblr.com/post/155282276126" rel="nofollow">https://bouwtekeningenroger.tumblr.com/post/155282276126</a>
Read the whole story
suzannedmey
2672 days ago
reply
Belgium
Share this story
Delete

Zelf een kast maken: doe-het-zelfproject

1 Share

Zelf een kast maken moeilijk? Nee hoor! Iedereen kan zelf een kast maken. Grootste voordeel van zelf een kast maken is dat je de kast precies zo kunt maken als je zelf wilt.

Welke vorm kast je wil en welke afmetingen jouw kast moeten hebben, dat kun je zelf bepalen. De kasten die je kunt kopen, zijn vaak net niet zoals je de kast hebben wilt. Zelf een kast maken is daarom een aanrader.

Als je zelf een kast maakt, heb je precies de kast die je wenst. In de winkel is die kast vaak niet te vinden. Met een kast die je zelf maakt, heb je een handige kast, een kast waar je echt wat aan hebt. Zelf een kast maken doe je niet voor een kast die je maar even nodig hebt. Als je zelf een kast maakt, wil je die jarenlang kunnen gebruiken, omdat hij zo handig is.



via <a href="https://bouwtekeningenroger.tumblr.com/post/155183292186" rel="nofollow">https://bouwtekeningenroger.tumblr.com/post/155183292186</a>
Read the whole story
suzannedmey
2674 days ago
reply
Belgium
Share this story
Delete